Новини Луганська та Луганської області

 



На главную

Выборы-2006

«Луганчани для мене — співробітники та партнери, а поперше всьго — громадяни, а не піддані . Я розглядаю посаду міського голови, не як звання удільного князька або крутого пахана а як відповідальне робоче місце, найпочесніше у місті. Тім більше, що оклада, що зараз має нинішній мєр, мені достатньо, щоб не зазирати на чужі гроші».

24.03.2006, 20:42 | подробнее >>>

«Використовувати мiй досвід для викорінювання корупції в органах влади. Створити розумну працездатну команду. Підбiр керівництва буде винятково за принципами професіоналізму, порядності, творчого підходу до своєї роботи поза залежністю від політичних поглядів і переконань»

24.03.2006, 20:36 | подробнее >>>

«Мій девіз „Кожний луганчанин повинен бути нагодованим"; проведення ремонту та реконструкції лікарень міста, збільшення бюджетної підтримки медичних закладів, докорінне покращення медичного обслуговування, забезпечення безоплатного лікування населення міста; наведення у місті порядку в земельних питаннях, припинення розбазарювання земель»

24.03.2006, 07:15 | подробнее >>>

«Якісна система охорони здоров’я стане загальнодоступною. Відновляться обов’язкові профілактичні огляди груп професійного ризику, молоді. Ліки стануть доступними. Фінансування хворих у лікарнях м. Луганська буде збільшено. В нашому регіоні більше не буде чужих дітей! Ми забезпечимо гідну фінансову підтримку сімей, які виховуватимуть сиріт та безпритульних».

24.03.2006, 06:51 | подробнее >>>

«Моя програма направлена в першу чергу на поліпшення життя та благоустрію Луганчан, Луганськ повинен стати квітучім містом з заможніми громадянами. Мешканці міста Луганська є найбільшим скарбом нашого міста. Згідно Конституції України кожен з нас має право на життя, працю, відпочинок і ніхто не має права їх порушувати».

24.03.2006, 06:39 | подробнее >>>

«Багатство Луганська — усім луганчанам: ліквідувати районні адміністрації міської Ради, передати їхні повноваження районним радам... Нужденним — турботу: припинити зростання цін на товари необхідності й медикаменти... Медичну допомогу — кожному... Молодь — наше майбутнє...»

24.03.2006, 06:46 | подробнее >>>

«Будуть притягнути інвестори для будівництва сміттєсортирувальних, сміттєпереробних заводів. За їх рахунок буде здійснена міська програма «Чисті вулиці». Кожен мешканець м. Луганська прийме участь в формуванні місцевого бюджету, завдяки програмі «Взаємодія"».

24.03.2006, 06:26 | подробнее >>>

«Делегация Госдумы посетит 20 городов в период с 23 по 29 марта. К каждому городу, согласно распоряжению спикера Госдумы, приписаны по 1-2 депутата. Думская делегация будет наблюдать за выборами в Киеве, Виннице, Днепропетровске, Донецке, Житомире, Запорожье, Ивано-Франковске, Кировограде, Луганске, Львове, Николаеве, Одессе, Полтаве, Севастополе, Харькове, Херсоне, Черкассах, Черновцах, Ужгороде».

23.03.2006, 15:18 | подробнее >>>

Андрей Зюзь, заместитель начальника луганского регионального штаба Блока Юлии Тимошенко сообщил нам, что Луганский горисполком обратился в суд, добиваясь отмены запланированного на завтра выступления Юлии Тимошенко на театральной площади. Луганский областной штаб БЮТ уведомил (разрешение в таких случаях не нужно) о проведении митинга 20 марта, однако вчера обнаружилось, что Луганский штаб Партии Регионов еще 3 марта «забил» предвыборные дни...

23.03.2006, 14:53 | подробнее >>>

На выборах в 2002 года в городе Луганске было зарегистрировано 375 тысяч 571 избирателей (с учетом спецучастков - больницы, следственный изолятор). По состоянию на 15 марта текущего года количество избирателей - 370 711, без спецучастков. Максимально на спецучастках в Луганске, по словам руководителя городской рабочей группы по учету избирателей Андрея Черкасова, теоретически может быть порядка 8 тысяч избирателей.

23.03.2006, 14:42 | подробнее >>>

В ходе теледебатов на одном из областных каналов между лидерами Партии регионов и блока НСНУ возникла дискуссия относительно «крутизны» некоторых участников предвыборной кампании. На реплику члена политсовета НСНУ Давида Жвании о том, что «Партия регионов и «Наша Украина» - основные субъекты в нынешней предвыборной кампании, а многие ее участники играют второстепенные роли («например, та же НДП»), один из лидеров ЛО Партии регионов Владимир Иванов ответил: «А Вы посмотрите на Луганск – там, наверное, Блока НДП больше, чем нас с вами».

23.03.2006, 14:39 | подробнее >>>

В Луганске срочно эвакуируют людей в связи с прибытием на Театральную площадь города помаранчево-голубой команды. Об этом сообщила продавец рынка «Доринвест», пожелавшая остаться неизвестной.По ее словам, администрация рынка, находящегося в центре города за бывшим магазином «Медиана», настоятельно рекомендует своим арендаторам и продавцам закрыть торговые точки и покинуть пределы рынка до 13.00 из-за угрозы погромов и массовых беспорядков вследствие большого скопления народа разной политической ориентации.

23.03.2006, 13:39 | подробнее >>>

За последние десять дней и в печати, и в эфире – тишина. Возможно, все берегут силы на 23-24 марта. Кто ж такое сказал, что если представитель партии в 23:59 часов 24 марта по телевиденью скажет свой лозунг, то сразу получит +10% голосов поддержки? Складывается именно такое впечатление – все хотят выступить в последнюю очередь. Изменить расстановку сил за последний день можно, но на ничтожно малый процент. «Работать» нужно было в ноябре прошлого года – за один день заработать 3% - нереально.

23.03.2006, 13:12 | подробнее >>>

«2.1 Підтримка всіх, хто її потребує. Ми будемо сприяти розвитку місцевого малого і середнього бізнесу, створенню робочих місць. Будемо здійснювати активну політику щодо залучення іноземних інвестицій. Всіма засобами підтримаємо легалізацію заробітної плати і, як результат, поліпшимо пенсійне забезпечення робітників та збільшимо надходження до міського бюджету».

23.03.2006, 06:21 | подробнее >>>

«Буду чесним, команда на 100% не сформована. Не розкриті таланти з Луганська (економісти, комунальники, люди не витребувані) будуть запрошені й витребувані. Мій лозунг: 3 луганчанами для Луганська. можу запропонувати місту комплексну програму рішення усіх накопичених за ці роки проблем».

24.03.2006, 21:34 | подробнее >>>
 

Право избирателя

Список партий