Новости Луганска и области

 



На главную
Выборы-2006

Программы кандидатов в луганские мэры: С. Морозов

Програма кандидата на посаду Луганського міського голови Морозова Сергія Ілліча

ДОБРОБУТ ДЛЯ УСІХ

Я, пересічний, але свободний громадянин України — мешканець міста Луганська, представляю шановним луганчанам свою програму, що написана простою доступною мовою про принципи поточного життя та розвитку Луганської громади на найближчі десять років.

МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ТА СТАТУТ МІСТА

Місцеве самоврядування — це самостійна (у рамках відведених законодавством), але невід’ємна частина держави.

Місцеве самоврядування — це констітуційне право, яке ми можемо реалізувати безпосередньо самі. А органи місцевого самоврядування - міська рада депутатів, виконком та міський голова — це органи або структури, через які ми це право реалізумо. Погодьтесь - структури і право — це різні речі.

Сучасність потребує прямих методів демократії, що передбачають нашу безпосередню участь у справах управління міською громадаю та містом, також, як і в управлінні державними справами. Ця участь може мати місце як разом із міською радою чи виконкомом, так і паралельно, а також замість цих органів.

Механізмом реалізації права не безпосередню участь у справах управління містом — є Статут міської громади. Скажемо без передвиборчої брехні — насправді Статут міської гршомади може складатися всього з п’яти або десяти пунктів, де прописано, як громадяни можуть самі управлять містом.

Управління справами міста разом з усіма громадянами — головне завдання міського Голови та запорука успіху.

КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Робота комунального господарства просто та ефективно налагоджується переводом відносин між споживачем комунальних послуг та постачальником на договорну основу. Бо це омана — балясити про захист споживачів у той час, коли ні один громадянин не має договора на постачання ціх послуг зі взаємною відповідальністю за якість, кількість та своєчасність цих послуг;
запрвадженням найсучасних технологій, навіть таких, що у Швеції чи Норвегії тільки що придумали, але ще не встигли втілити.

ДОБРОБУТ ТА РОЗВИТОК

Бюджет — це наші зароблені гроші, які ми відраховуємо на потреби міста через податки і на які утримується органи місцевого самоврядування. Головне — пам’ятати, що ці гроші належать нам і до і після уплати податків. Ми навчимося бути хозяїнами своїх коштів — і нам тоді на всі суспільні потреби вистачить.
План поточного життя та розвитку громади має двІ головних чинники СКЛ
Персональний план ровитку благосостояния кожної сім»ї, котрий помагає реалізовувати міська влада та індівідуальний, ретельно узгоджений план розвитку кожного підприємства, котрий помогає реалізовувати міська влада разом з державною владою.

МЕР — ЯК УСІ ЛЮДИ

Луганчани для мене — співробітники та партнери, а поперше всьго — громадяни, а не піддані . Я розглядаю посаду міського голови, не як звання удільного князька або крутого пахана а як відповідальне робоче місце, найпочесніше у місті. Тім більше, що оклада, що зараз має нинішній мєр, мені достатньо, щоб не зазирати на чужі гроші. У кабінеті міського голови я обов’язково поставлю скляні двері та вони будуть завжди відкриті.


Я, Морозов Сергій Ілліч, народився 01. серпня 1956 року у м. Краснодоні Луганської області.

Громадянин Украіни.

Освіта вища: з 1973 по 1978 рік навчався у Ворошиловградському машинобудівному інституті, спеціальсть «електрічні машини та апарати», кваліфікація «інженер-електромеханік». У 1987 році заочно закінчив Комунарський гірничо-металургійний інститут, кваліфікація «гірний інженер».

Трудова діяльність: з 1978 р. по 1979 р. працював інженером на заводі «Юність» у м. Краснодоні. З 1979 р. по 1982р. працював інженером у інституті «Діпромашвуглезбагачення», з1982 р. по 1983 р. на шахті «Луганська-1» працював електорослюсарем, з 1983по 1988 р. працював у ШПУ-5 проходчиком, а потім гірним майстром. З 1988р. працюю у АТВТ «ЛуганськоблМЖКбуд», спочатку каменяром, а з 1992 і зараз працюю Головою АТВТ.

Громадська діяльність: Зараз — Голова громадськой організаціі «Асоціація соціал-демократичних сил Луганщини». Також - секретар Громадської колегії при Голові Луганської облдержадміністрації.

Безпартійний

Одружений.

Склад сім’ї: Дружина — Морозова Жанна.Рафаельєвна, працює інженером; та дочка Морозова Валерія.Сергіївна.— студентка.

Місце проживання: 91015 м.Луганськ, вул Победоносна , б.21, кв.252.

Проживаю в Україні з народження.

Не судимий


 
Другие материалы по теме:

22.03.2006, 20:20 Кандидаты в луганские мэры: Владимир Медяник

23.02.2006, 15:51 Программы кандидата на должность Луганского городского головы. Александр Паршин

22.03.2006, 21:01 Кандидаты на должность Луганского городского головы: Е. Бурлаченко