Главная > Пресс-релизы > Що таке сублімована кава
Що таке сублімована кава22-12-2021, 16:13. |
Сублімована кава – гідна альтернатива порошковим, а також гранульованим аналогам, що користуються підвищеною популярністю у масового споживача. Сублімат має набагато відчутніший аромат і терпкий, кавовий смак, який дуже складно відрізнити від напоїв, зварених із натуральних кавових зерен. Сублімована кава: що це?Сублімовану каву отримують методом «сухої заморозки», яка дозволяє зберігати максимум корисних компонентів у продукті – дубильних речовин, харчових волокон, антиоксидантів. Метод сублімації придуманий давно та успішно використовується на практиці. Як виготовляється продукт?Суть процесу сублімації полягає в максимальному збереженні смаку та аромату натуральних кавових зерен. При виробництві застосовують найдобірніші екземпляри. Це обов'язкова умова отримання якісного сублімованого продукту. Як роблять сублімовану каву:
Готовий продукт розфасовують по герметичних упаковках. Корисні властивості продуктуСублімована кава корисна у разі її правильного заварювання, тільки тоді вона зберігає всі корисні компоненти. Також важливо і те, з чим ви її п’єте: цукром чи замінником. Про це детально можна прочитати тут: https://tea.ua/blog/article/shcho-krashche-tsukor-abo-zaminnik-tsukru-yakiy-tsukrozaminnik-krashche/. Користь сублімованої кави для організму людини:
Користь від сублімату можна отримати лише за помірного його вживання. Максимальна денна норма – 1-2 чашки, не більше. А про те, чи можна давати дітям каву та чай ви зможете дізнатися на сайті Tea and trends за посиланням https://tea.ua/blog/article/chay-ta-kava-dityam-koli-davati-yak-chasto-protipokazannya/. Вернуться назад |