Главная > Пресс-релизы > Суші у Сихові (Львів): чому вони користуються попитом

Суші у Сихові (Львів): чому вони користуються попитом


19-07-2022, 12:27.

Українці полюбили східну та азійську кухню. Якщо потрібно створити атмосферу свята або порадувати гостей незвичайним частуванням, найпростіше замовити саме роли. Вони подаються у зручній формі, на столі будуть суші з різноманітними компонентами, завдяки чому стіл виглядатиме святковим.

Бажаєте замовити суші у Сихові (Львів), звертайтесь до сервісу Banzai.lviv.ua, вам запропонують якісне обслуговування, смачні свіжі страви та подарують гарний настрій.

Роли та суші: у чому відмінність

Японську кухню люблять, нею радують себе, але, на жаль, досі не всі розуміють різницю між ролами та суші. Відмінностей насправді багато, навіть у зовнішньому оформленні. Так, роли є нарізані скибочками шматочки багатошарової їжі: крім рису та риби, в ньому є особливий інгредієнт – водорості норі, вони являють собою висушений лист, в який загортають страву. Суші трохи більші за розміром, на них зверху обов'язково покладено шматочок риби.

Як ви зрозуміли, відмінність між двома видами страв полягає ще й у способі приготування:

  • суші створюються окремо руками, до порції можуть входити різні інгредієнти, майстер компонує страву руками;
  • роли скручують на спеціальному килимку, попередньо виклавши пошарово всі компоненти, після чого рулет розрізають на маленькі брусочки.

Для приготування суші та ролів використовується особливий вид рису – сусі, він поживніший, а також зручніший у роботі, оскільки легко набуває потрібної форми в руках суші-майстра.

Особливості приготування суші в Україні

У Японії головним інгредієнтом суші та ролів є риба, найчастіше вона термічно не оброблена, щоб у ній збереглося якнайбільше корисних речовин та мікроелементів. В умовах нашого життя не завжди зручно та безпечно повторювати оригінальні японські рецепти. Тому для українських замовників розроблено адаптовані рецептури, в яких враховані як смакові уподобання, так і вимоги щодо зберігання, транспортування та приготування риби. Як правило, використовують мариновану, солону чи копчену рибу. Також українці люблять, коли у суші та роли додають сир та овочі. Соуси та маринований імбир, що має потужну здатність знезаражувати продукти, також широко застосовуються в Україні. Тож японські страви у виконанні українських суші-майстрів набули нових барв та смаків.

Важливо розуміти, що суші та роли – багате джерело поживних речовин, вітамінів, мікроелементів. Ті, хто дбає про своє здоров'я і віддає перевагу правильному харчуванню, високо оцінили японську кухню, адже в ній використовуються тільки натуральні продукти, мінімально оброблені термічно. До того ж страви смачні та красиві, ними можна пригощати гостей, друзів, коханих, смаколики обов'язково сподобаються усім сотрапезникам.


Вернуться назад