Новости Луганска и области

 



На главную
СТАТЬИ

Журналісти незалежного видання «Сватівські відомості» оголошують безстрокове голодування

Журналісти незалежного видання «Сватівські відомості» в неділю, 19 листопада 2006 року, о 10-00 годині ранку в центрі міста Сватове, біля приміщення Сватівської міської ради, оголошують безстрокове голодування. 7 листопада Сватівська міська рада прийняла антинародне рішення, піднявши тарифи на «тепло» до 10 гривень 53 копійок за квадратний метр житла. Таким кроком міська влада поставила сватівчан на коліна.

БЕЗСТРОКОВЕ ГОЛОДУВАННЯ

7 листопада Сватівська міська рада прийняла антинародне рішення, піднявши тарифи на «тепло» до 10 гривень 53 копійок за квадратний метр житла. Таким кроком міська влада поставила сватівчан на коліна. Взимку на нас чекає холод у квартирах, бо якість послуг «Теплокомуненерго» можна оцінити по холодних батареях, як незадовільну. Ми не можемо спокійно спостерігати за знущанням над людьми, тому вирішили:

КРАЩЕ ПОМЕРТИ ВІД ГОЛОДУ, НІЖ ПЛАТИТИ ЗА ХОЛОД

Наші вимоги до міської ради:

1. Провести позачергову сесію Сватівської міської ради, на якій відмінити рішення про дозвіл на підвищення тарифів. 2. Прийняти рішення - залишити старі тарифи до кінця опалювального сезону.

3. Перенести розгляд питання про підвищення тарифів на травень – після закінчення опалювального сезону.

4. Створити постійно діючу комісію для вивчення ситуації щодо якості постачання послуг Сватівського ЕР «Теплокомуненерго» міським жителям.

5. Регулярно (раз на місяць) інформувати мешканців Сватового про роботу комісії і по закінченню опалювального сезону провести громадські слухання, згідно до закону, на яких комісія повинна відзвітувати перед мешканцями Сватового.

6. Результати роботи цієї комісії врахувати при розгляді питання про підвищення тарифів для населення.

7. У тому разі, якщо наші вимоги не може виконати міський голова, вимагаємо його відставки, бо своєю пасивністю він зрадить своїх земляків, кинувши їх своїм рішенням напризволяще.

Відповідальність за стан здоров’я журналістів редакції «СВ» і всіх, хто до нас приєднається, покладаємо на міського голову та депутатів міськради.

Сподіваємося на Вашу підтримку, шановні колеги, бо знаємо, що подібні проблеми турбують не тільки сватівчан, а й мешканців інших районів і областей.

Журналісти «Сватівських відомостей»: Андрій Крюков, Олена Рагра, Юлія Красій.

Контакти: 8-271-3-21-71 (в межах області); 8-064271-3-21-71 (по Україні).

8-050-228-66-87 (моб.)

Ну что же.. мы голодать не будем, но акцию коллег поддерживаем в полной мере. А вообще надо требовать не от горсовета снижения тарифов, а от жителей нашей страны выдворения из Украины всех депутатов от Партии регионов как талантливых последователей в деле геноцида украинского народа.


 
Другие материалы по теме:

13.11.2006, 17:38 В Ровеньках «ПРавильный горсовет» также повысил тарифы на воду и тепло

11.11.2006, 10:51 Луганчане имеют право не обращать внимание на выдуманные горсоветом тарифы ЖКХ

09.11.2006, 17:24 В Атамановке (г. Молодогвардейск) почти есть газ и почти тепло