Новости Луганска и области

 



На главную
НОВОСТИ ПРЕДПРИЯТИЙ

Виповнюється сто років Стахановському м’ясокомбінату – одному з найстаріших підприємств області

Виповнюється сто років Стахановському м’ясокомбінату – одному з найстаріших підприємств області. На жаль, у рік вікового ювілею м’ясокомбінат визнано бакрутом, але не ліквідовано, бо знайшовся місцевий інвестор і тут введено режим санації. За словами управляючої санацією Любові Подколзіної, через помилки в менеджменті підприємство, яке ще п’ятнадцять-двадцять років тому славилося своєю продукцією не тільки на теренах колишнього Радянського союзу, але й за його межами, втратило свої позиції на сможивчому ринку. Сьогодні на Стахановському м’ясокомбінаті триденний робочий тиждень, тут виготовляється до шістдесяти тонн виробів на місяць – стільки, скільки свого часу щодня відправляли споживачам щодня.


 
Другие материалы по теме:

10.09.2003 За последнюю неделю продукция компании «Юралс», одного из поставущиков сырья для ЛИНОСа на внутрироссийском рынке выросла в цене до $145-147 за тонну

12.09.2003 Последнюю из 3 миллионов 800 тысяч, тонну угля выдали сегодня на-гора шахтёры государственного предприятия “Свердловантрацит”