Новости Луганска и области

 



На главную
ПОЛИТИКА

„У Луганській області сформовано Апеляційний округ”. – Володимир Іванов

„У Луганській області сформовано Апеляційний округ”, - заявив на брифінгу начальник Территоріального управління державної судової адміністрації в Луганській області Володимир Іванов. Таке рішення 2 квітня прийняла Президія Ради суддів України. „Ми також очікуємо на постанову Кабінету Міністрів України, якою буде визначено структуру, штат обслуговуючого персоналу та служб забезпечення суду”, - додав він. За наявною інформацією вже на початку травня нова установа почне свою роботу.

Луганщина також отримала право створити власну Кваліфікаційну комісію суддів. Одинадцять її членів будуть займатися кадровими питаннями, дисциплінарною практикою пов’язаною з діяльністю самих суддів, підвищенням рівня кваліфікації зазначених посадовців.

Володимир Іванов також проінформував присутніх про ліквідацію у області чотирьох одноіменних судів та про створення на їх базі Краснодонського та Антрацитівського міськрайонних судів. За його словами особливих проблем пов’язаних з реорганізацією установ не відбулося. Незабаром суди почнуть повноцінно працювати.

ПРЕС-СЛУЖБА Облдержадміністрації


 
Другие материалы по теме: