Новости Луганска и области

 



На главную
Выборы-2006

Заява політичних партій та виборчих блоків – учасників виборів до Верховної Ради України та рад усіх рівнів 2006 року

Ми, представники політичних партій та виборчих блоків – учасників виборів до Верховної Ради України та рад усіх рівнів оцінюємо процес голосування в цілому як чесний і демократичний.

Разом с тим, базуючись на числених доказах, обсяг яких стрімко зростає, ми констатуємо, що підрахунок голосів на виборчих дільницях Украіни проводиться з масштабними порушеннями, не відображає реального волевиявлення громадян та суттєво впливає на достовірність кінцевих результатів виборів.

Підкреслюючи виключну важливість довіри до результатів виборів в українському суспільстві та серед міжнародної спільноти на тлі виборів Президента України 2004 року, заявляємо про неохідність перерахунку голосів на всіх без винятку дільницях України.

Вважеємо, що таке рішеня буде відповідати високим стандартам демократії та світовій практиці.

Підкреслюємо, що ми представляємо мільйони громадян, тому вважаємо, що наша позиція вимагае термінового реагування.

Ми звертаємось з позовами до судів щодо необхідності перерахунку голосів на всіх виборчих дільницях країни. Ми звертаємось до ЦВК з вимогою утриматись від оприлюднення офіційних результатів голосування до моменту останнього всіх поданих скарг та перерахунку голосів.

Ми звертаємось до Президента України виступити гарантом дотримання конституційних прав і свобод громадян та демократії в Україні.

Ми звертаємось до всіх політичних партій, громадських організацій, громадян, які володіють фактами порушень під час підрахунку голосів, підтримати нашу позицію та надати відповідну інформацію за бескоштовним телефоном 8 800 500 10 50

Віримо, що голос українських громадян не буде проігнорований!

Блок НДП

Громадських блок „Пора-ПРП”

Народний блок Литвина

Партія „Віче”


 
Другие материалы по теме:

30.03.2006, 22:00 Завершён предварительный подсчёт голосов на выборах в Раду: ПР — 32.12%, БЮТ — 22.27%, НУ — 13.94%, СПУ — 5,67%, КПУ — 3,66%