Новости Луганска и области

 



На главную
Выборы-2006

Кандидаты на должность луганского городского головы: В. Коломойцев-Рыбалка

Щиро вдячен та дякую Вам, шановні Луганчани — наказами виборців Ви сформували для мене конкретну програму дій на посаді мера Луганська!

Треба зробити все, щоб покращити життя Луганчан!

Програма кандидата на посаду міського голови М.Луганська В.Е.Коломойцева-Рибалки

41 рік, економіст, доктор економічних наук, професор. Заслужений економіст України. Юрист, адвокат. Голова Президії громадської організації «Захистимо конституційні права ветеранів» За допомогу людям Українською Православною Церквою нагороджений орденом Святого Нестора літописця, орденом Святого Великого Рівноапостольного Князя Володимира.

Я, як мер Луганську, буду виконувати накази Луганчан. Саме з виконання наказів Луганчан складається моя програма дій. Зроблю все від мене залежне, щоб забезпечити виконання приоритетних для мешканців міста програм:

1. Будемо будувати Луганськ для того, щоб Луганчане, що стоять у багаторічних чергах на житло, отримували квартири безкоштовно!

Сучасне комфортне соціальне житло для багатьох Луганчан, а не елітні особняки для «грошових мішків»!

2. Зробимо все можливе, щоб забезпечити тепло у домах, порядок у місті!

3. Вулиці та сквери — для Луганчан, а не для ринків!

4. Зробимо все, щоб забезпечити капітальний ремонт домів, шкіл, лікарень, закладів культури!

5. Повернемо дітсадки дітям!

6. Діти мусять виховуватись у дітсадках та школах, а не у дворах!

7. Будемо боротись за те, щоб збільшити фінансування вчителів. Треба дати гроші у школи на комп'ютери, підручники, шкільні меблі, забезпечити повноцінне навчання дітей у 1 зміну! Треба відкрити безкоштовні спортивні секції, факультативи, підтримати школи мистецтв для дітей та юнаків!

8. Будемо боротись за те, щоб усіх дітей у школах з 1 по 11 клас забезпечити смачними обідами безкоштовно, за рахунок міського бюджету!

9. За вимогою багатодітних матерів звільнимо дітей від усіх платежів, як категорію, яка не заробляє грошей!

10. Зробимо все, щоб збільшити фінансування лікарень та лікарів! Треба поставити у лікарні сучасне медичне обладнання та збільшити фінансування на лікування хворих у лікарнях! Хворі потребують безкоштовних ліків, повноцінного харчування!

11. Будемо боротись за те, щоб Луганчане, які мають пільги, по рецептах отримували ліки безкоштовно в комунальних аптеках міста!

12. Зробимо все, щоб створити нові робочі місця, забезпечити працевлаштування молоді!

13. встановимо хаос при забудові міста!

14. Прилинемо «хождение по мукам» при оформленні пільг і субсидій! Введем у місті систему «єдиної заяви» для отримання різних видів допомоги. Треба зробити так, щоб громадянин подавав лише одну заяву, а чиновники виконували всі необхідні узгодженя.

15. Звільнимо місто від мусора, повернемо Луганську славу міста троянд!

16. Рішуче «Ні» підвищеню цін та тарифів на комунальні послуги без значного покрашення їх якості!

17. Не дозволимо переглянути історію! Велика Перемога та подвиг ветеранів — в пам'ять молоді, забезпечимо проведення у школах уроків мужності!

18. Зроблю все можливе для підтримки та розвитку культури та духовності. Приму усі передбачені законодавством заходи для підтримки віруючих та Церкви — духовної основи нації.

Коли працював народним депутатом України, я забезпечив виконання всіх законних заходів для того, щоб сотні сімей безкоштовно отримали квартири.

Шахтарі «Краснодонвугілля» стали вчасно отримувати зарплатню. Тисячі людей безкоштовно відпочивали на Чорному та Азовському морях. За моїми законопроектами, підтриманими депутатами, були збільшені пенсії льотчикам та офіцерам запасу.

Якщо Луганчани оберуть мене мером, з Божою допомогою зроблю все можливе для виконання наказів Луганчан, приму рішучі заходи для покращення життя людей.

В.Б.Коломойцев-Рибалка.


Я, Коломойцев-Рибалка Валерій Едуардович, народився 28 листопада 1964 р. у м. Луганську. Професор, доктор економічних наук. Заслужений економіст України. Народний депутат України 2 та 3 скликання. Громадянин України. Безпартійний. Державний службовець 1 рангу. Адвокат. Батьки — мама Коломойцева Євдокія Григорівна, 1936 р.н., пенсіонер, батько — Коломойцев Едуард Миколайович, 1937 р.н., пенсіонер.

У 1982 р. я закінчив СШ № 30 м. Луганську з золотою медаллю.

Маю вишу інженерну освіту — закінчив Луганський машінститут у 1990 р., кваліфікація інженер-механік.

Маю вищу економічну освіту — закінчив у 1997 р. Українську академію зовнішньої торгівлі. Диплом з відзнакою, кваліфікація магістра міжнародного менеджменту.

Маю вищу юридичну освіту — закінчив у 2001 р. Київський національний економічний університет. Диплом з відзнакою, спеціальність "правознавство", кваліфікація юриста.

Протягом свого життя захистив кандидатську, а потім докторську дисертації з економіки в інституті економіки НАН України.

Написав 17 книг, виданих українською, російською, англійською мовами. Викладав в університетах України. Вченими радами університетів мені було присвоєно вчене звання доцента, а потім — професора. Володію англійською мовою. Як економіст брав участь у багатьох наукових конференціях в Україні та за кордоном.

У 1998 р. за заслуги в соціально-економічному розвитку України, видання багатьох книг, зокрема економічних словників, мені було присвоєно почесне звання "Заслужений економіст України". Двічі обирався народним депутатом України — 1994 р. та у 1998 р. На виборах 2002 р. проти мене було скоєно злочин головою окружної виборчої комісії в.о. № 107, внаслідок чого участь у виборах я не брав. На даний час справа розглядається у суді, мене визнано потерпілим.

Адвокат. Маю свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю. 3 квітня 2003 року дотепер директор адвокатського бюро "Коломойцев-Рибалка та партнери", ЄДРПОУ 32308451. Голова Президії громадської організації «Захистимо конституційні права ветеранів»

Дружина — Коломойцева Тетяна Анатолівна, 1967 р.н. Син Євген 1992 р.н.

Я льотчик, літав на спортивних літаках. В Україні проживаю від народження. Зареєстрован за адресою: м. Луганськ, вул. Московська, буд.1 кв.317.

Судимостей не маю.


 
Другие материалы по теме:

22.03.2006, 20:20 Кандидаты в луганские мэры: Владимир Медяник

23.02.2006, 15:51 Программы кандидата на должность Луганского городского головы. Александр Паршин

22.03.2006, 21:01 Кандидаты на должность Луганского городского головы: Е. Бурлаченко