Новости Луганска и области

 



На главную
Выборы-2006

Кандидаты на должность Луганского городского головы: Е. Бурлаченко

Программа «Двадцять п’ять нових кроків народної міської влади — шістьсот відсотків стабільності та впевненості»

Народна міська влада буде будувати свій соціально-економічний курс, виходячи з базових принципів:
— стабільність соціальної і економічної політики;
— впевненість у завтрашньому дні для усіх луганчан;
— подальший розвиток нашого міста — Луганська.

ЕКОНОМІКА МІСТА БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ЕФЕКТИВНО
Народна міська влада продовжить підтримку усіх ефективно працюючих міських підприємств, буде і надалі активно сприяти відновленню потужностей тих виробництв, які постраждали від економічної кризи 90-х років. ЛУГАНЧАНАМ ПОТРІБНІ НЕ РУЇНИ МЕРТВИХ ЗАВОДІВ І ФАБРИК, А ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮЮЧІ ПІДПРИЄМСТВА, ЯКІ ПРИНОСЯТЬ РЕАЛЬНИЙ ПРИБУТОК ДО МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ!

Ми продовжимо курс на активну підтримку наших місцевих виробників товарів та послуг. Особливу увагу, як і у минулі роки, звернемо на боротьбу з безробіттям і створення у Луганську нових робочих місць.

Народна міська влада продовжить корегувати систему податків і зборів, які збираються у місті, і зробить її більш прийнятною для усіх працюючих. Ми як і раніше будемо добиватися наповнення міського бюджету за рахунок жорсткого дотримання бюджетної і платіжної дисципліни усіма господарськими суб’єктами. НАШ КУРС НА БОРОТЬБУ З ПРОТИВОЗАКОННИМИ МАНІПУЛЯЦІЯМИ ФІНАНСОВИМИ КОШТАМИ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА БУДЕ ПРОДОВЖЕНО!

Залучення до Луганська місцевих, загальноукраїнських і міжнародних інвесторів залишиться одним з приоритетних напрямків народної міської влади. У 2006 — 2011 роках більше уваги буде приділено прямому і взаємовигідному, встановленню економічних зв’язків з російськими І білоруськими підприємствами, з містами на заході і півдні України. ЗАХИЩАЮЧИ ПРАВА НАШОГО МІСТА І НАШОГО РЕГІОНУ, МИ БЕРЕМО КУРС НА СПРИЯННЯ ОБ’ЄДНАННЮ УКРАЇНИ!

Ми активізуємо роботу по внесенню змін до система дозволу і контролю органів міського самоврядування. Замість бюрократичної системи біганини підприємця по установам, що видавали ДОЗВОЛИ, ми з 2002 року ввели систему "єдиного реєстраційного офісу" і у 2006 — 2011 роках маємо намір вдосконалити її таким чином, щоб зменшити адміністративні перепони на шляху розвитку середнього і малого бізнесу до мінімуму. Саме це, а не підвищення податків, які пропонують наші опоненти, дасть змогу народній міській владі продовжити виведення значної частини економіки Луганська з "тіньової сфери" і ще більше збільшити надходження у бюджет.

Народною міською владою у Луганську буде продовжено введення спрощеної системи оподаткування для приватних підприємців. МИ ГАРАНТУЄМО: З КОЖНИМ ДНЕМ ПРАЦЮВАТИ У МІСТІ БУДЕ СТАВАТИ БІЛЬШ ПРОСТО І ВИГІДНО!

З 2002 року ми взяли курс на пряму підтримку та широкий розвиток комітетів самоврядування на місцях, які створюються за бажанням жителів міста за місцем їх проживання. Вперше за останнє десятиріччя надбанням луганської громади стали громадські слухання і "круглі столи" політичних партій, громадських організацій, керівників засобів масової інформації. Ми продовжимо цей курс і у майбутньому.

Народна міська влада планує вже у 2006 році вийти на проведення місцевого луганського референдуму з питання про можливість продажу земельних ресурсів у нашому місті. Після завершення розробки статуту міста Луганська, його також буде винесено на широке обговорення луганчанами і на місцевай референдум. БУДЕМО КЕРУВАТИ МІСТОМ РАЗОМ!

КУРС — НА БЕЗПЕРЕБІЙНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ! МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА І ТРАНСПОРТУ
З 2002 року ми взяли курс на залучення усіх міських економічних структур для конкретної роботи по упорядкуванню міста. Саме завдяки цьому у місті почали відроджуватися; сквери і фонтани, упорядковуватися будинки і вулиці. У 2003 році було облаштовано сквер "Університетський" у районі Східноукраїнського університету ім. Даля, у 2004 році — започатковано сквер біля пам’ятника Ворошилову, у 2005 році — модернізовано сквер біля пам’ятника Дзержинському. Народна влада продовжить свій курс на поступовий благоустрій Луганська. НАШ КУРС НА 2006 — 2011 РОКИ: МІСТО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОКРАЇН!

З 2002 року на вулицях міста з’явилися нові автобуси і нові маршрути. Нам вдалося на третину обновити трамвайний парк: на лінії вийшли п’ять нових і вісім капітально відремонтованих трамваїв. Ми продовжимо вдосконалення транспортної системи у місті Луганську. Тепер черга — за відновленням тролейбусного і міського автобусного парків.

На протязі 2002 — 2005 років нам вдалося зберегти пільги на проїзд у транспорті для пенсіонерів і інвалідів. Ми маємо намір у 2006 — 2011 роки з поступовим наповненням міського бюджету продовжити курс на поступове відновлення пільг для Інших соціально незахищених категорій громадян. Одночасно пільги будуть компенсуватися перевізникам.

Як нами і планувалося у 2002 році, у Луганську розпочато програму по відновленню транспортних магістралей. Капітально відремонтовано дорожнє покриття на вулицях Ломоносова, 2-га Краснознаменна, Будьоного, Павловська, Октябрьська, 50 років утворення СРСР та інших. У 2006-2011 роках ми продовжимо ремонтувати по дві-три магістральні шляхи на рік, поступово перейдемо до ремонту другорядних міських трас і внутрішньоквартальних шляхів.

З 2002 року ми розпочали у нашому місті реальне вирішення проблеми тепло— і водопостачання луганчан. Окремою комунальною темою для нас стало відновлення постачання гарячої води до наших осель. Якщо раніше у більшості районів міста гарячу воду люди одержували тільки на великі свята і перед черговими виборами, то сьогодні гарячим водопостачанням охоплено вже понад шістдесят відсотків міських будинків. Були капітально відремонтовані габаритні котельні у місті Луганську (Західна, Східна, котельна на кварталі Ватутіна та інші), замінено десятки кілометрів теплотрас. Ми плануємо до кінця 2007 році вийти на повне відновлення гарячого водопостачання у всіх комунальних .будинках міста. НАРОДНА МІСЬКА ВЛАДА ЗРОБИТЬ УСЕ, ЩОБ ХОЛОДНА І ГАРЯЧА ВОДА В ОСЕЛІ ЖИТЕЛІВ МІСТА ПОДАВАЛАСЯ БЕЗ ПЕРЕБОЇВ!

Починаючи від 2002 року у місті відремонтовано більш як 300 ліфтів. Ми ставимо собі за мету — до кінця 2007 року добитися, щоб усі ліфти у місті було відремонтовано і повернуто до експлуатації.

З 2002 року житловий фонд Луганська виріс у півтора рази: ми прийняли на міський комунальний баланс понад 600 відомчих будинків, частина з яких знаходилася у критичному стані. Незважаючи на дефіцит бюджетних коштів, місто житло прийняло і поступово забезпечує його поточний і капітальний ремонт. НАРОДНА МІСЬКА ВЛАДА ПРОДОВЖИТЬ І НАДАЛІ СВІЙ КУРС НА ПОСТУПОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ НАШИХ ОСЕЛЬ, НА РЕМОНТ МІСЬКОГО ЖИТЛОВОГО ФОНДУ.

Як і обіцяли у 2002 році, ми підтримали у місті розвиток державного, кооперативного і приватного будівництва. Вперше за останні півтора десятиріччя у місті почалося житлове будівництво: мікрорайон "Оксфорд" Московської Інвестиційної будівельної компанії, житловий будинок на вулиці Коцюбинського та інші. ВПЕРШЕ ЗА ОСТАННІ РОКИ НА ВУЛИЦЯХ ЛУГАНСЬКА З’ЯВИЛИСЯ БУДІВЕЛЬНІ КРАНИ — ВІРНА ОЗНАКА РОЗВИТКУ МІСТА. НАРОДНА ВЛАДА ПРОДОВЖИТЬ КУРС НА РОЗБУДОВУ ЛУГАНСЬКА І У 2006-2011 РОКАХ.

Як і обіцяли у 2002 році, ми пішли на впорядкування міських ринків, розвернули боротьбу з нелегальними формами торгівлі і реклами. Народна влада продовжить цей курс. У 2006 -2011 роках особливу увагу буде приділено суворому контролю за санітарним контролем на об’єктах побуту і торгівлі у нашому місті, за своєчасним вивозом сміття. У 2005 році вперше за останнє десятиріччя було зроблено масштабну закупівлю сміттєзбираючої техніки. Але цього замало, щоб повністю забезпечити стабільний вивіз сміття з вулиць міста. Тому закупівлю сміттєзбираючої техніки буде продовжено. НАША КІНЦЕВА МЕТА: ЗРОБИТИ МІСТО ЧИСТИМ І ГАРНИМ!

СОЦІАЛЬНА СФЕРА -ОРІЄНТАЦІЯ НА ШТЕРЕСИ ЖИТЕЛІВ МІСТА
Майбутнє Луганська неможливе без якісних і доступних для кожного луганчанина медицини і освіти. Ми домоглися відновлення у 2003 році роботи дитячої молочної кухні, яка випускає до десяти тисяч порцій молочної продукції на день для маленьких луганчан. У лікарнях міста з’явилися додаткові ліжка _ терапевтичного, неврологічного, хірургічного та інших профілів.

Народна міська влада буде і надалі при вирішенні бюджетних питань у першу чергу розглядати питання своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста: лікарям, вихователям дитячих садків, вчителям, працівникам культури та всім іншим. НАШ КУРС ЗАЛИШАЄТЬСЯ НЕЗМІННИМ: ЗАРОБІТНА ПЛАТА, ПЕНСІЇ, СТИПЕНДІЇ ПОВИННІ СПЛАЧУВАТИСЯ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ І БЕЗ ЗАТРИМОК!

Народна міська влада ставить своєю метою добитися повного відновлення у майбутньому пільг ветеранам війни і праці, ліквідаторам чорнобильської катастрофи, інвалідам і сім’ям загиблих при виконанні службових обов’язків.

У перспективі ми плануємо збільшити кількість соціальних установ у місті, відродити мережу підприємств для пільгового обслуговування соціально незахищених категорій громадян. КОЖНИЙ ЖИТЕЛЬ МІСТА МАЄ ПРАВО ЖИТИ ЗАБЕЗПЕЧЕНО І ГІДНО!

НАШОМУ МІСТУ — ЗАКОННІСТЬ, ПРАВОПОРЯДОК, СТАБІЛЬНІСТЬ
Незмінним залишиться і наш курс на боротьбу з злочинністю. Керівників органів внутрішніх справ буде залучено до безпосередньої участі у роботі міськвиконкому.

Народна міська влада гарантує стабільність у відношеннях між депутатським корпусом і виконавчою владою. Луганськ більше ніколи не стане посміховиськом для усієї України через "дострокові" припинення повноважень всенародно обраних мерів депутатським корпусом. НАРОДНА МІСЬКА ВЛАДА БУДЕ ПРАЦЮВАТИ НАД КОНКРЕТНИМИ ПИТАННЯМИ БЛАГОУСТРОЮ І РОЗВИТКУ МІСТА, А НЕ ЗАЙМАТИСЯ ПОЛІТИКАНСТВОМ!

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!
МИ РОЗПОЧАЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ ЧІТКОЇ, КОНКРЕТНОЇ, НАЦІЛЕНОЇ НА РОЗВИТОК НАШОГО МІСТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ ПРОГРАМИ. ТАК У НАС В РУКАХ НЕМАЄ ЧАРІВНОЇ ПАЛИЧКИ, МИ НЕ МОЖЕМО ВИРІШИТИ ВСІ ПРОБЛЕМИ ОДНОЧАСНО І МИТТЄВО. АЛЕ ПЕРШІ КРОКИ НА ШЛЯХУ ПОСТУПОВОГО ВІДРОДЖЕННЯ ЛУГАНСЬКА ВЖЕ ЗРОБЛЕНО.

СЬОГОДНІ НАШОМУ МІСТУ ПОТРІБНІ НЕ РЕВОЛЮЦІЇ І КОНТРРЕВОЛЮЦІЇ, А СТАБІЛЬНІСТЬ І РОЗВИТОК, ВПЕВНЕНІСТЬ У ЗАВТРАШНЬОМУ ДНІ ДЛЯ КОЖНОГО З ЛУГАНЧАН.

МИ ВІРИМО У ВАШЕ РОЗУМІННЯ НАШОЇ СПІЛЬНОЇ МЕТИ І РОЗРАХОВУЄМО НА ВАШУ ПІДТРИМКУ.
ДО НАШОЇ ПЕРЕМОГИ — РАЗОМ!


Бурлаченко Євген Дмитрович, биография

Я, Бурлаченко Євген Дмитрович, народився 07.02.1952 року в місті Шар’я Костромської області, громадянин України.
Освіта повна вища. У 1974 році закінчив Ворошиловградський машинобудівний інститут. Працював: з 1974 року до 1975 року — конструктором 3-ї категорії інституту "УкрНДІгідровугілля" Мінистерства вугільної промисловості УРСР, з 1976 року до 1978 року — молодший науковий співробітник інституту "УкрНДІгідровугілля" Мінистерства вугільної промисловості УРСР, з 1978 року до 2002 року — служба в Службі безпеки України, з 2002 року по теперішній час Луганський міський голова. Позапартійний.
Одружений, маю сина.
Проживаю в Україні з 1953 року. Адреса: м. Луганськ, кв-л Олексієва, буд. 2, кв. 12.
Незасуджений.

Примітка редакції: усі волання (передані через великі літери) у тексті збережено.


 
Другие материалы по теме:

15.03.2006, 13:27 Кандидаты на пост Луганского городского головы: А. Ягоферов

22.03.2006, 20:20 Кандидаты в луганские мэры: Владимир Медяник

23.02.2006, 15:51 Программы кандидата на должность Луганского городского головы. Александр Паршин

22.03.2006, 19:21 Программы кандидатов в мэры Луганска: С. Кравченко