Новости Луганска и области

 



На главную
Выборы-2006

Кандидаты на должность луганского городского головы: Е. Рубан

Передвиборча програма кандидата на посаду міського голови м. Луганська Рубана Євгена Миколайовича

Я, Рубан Євген Миколайович, готовий взяти на себе відповідальність за долю Луганська і кожного його мешканця!

В останні роки ми є свідками відчуженості міської влади від інтересів луганчан. Під лозунгами демократичних перетворень у Луганську декілька разів змінювалися міські голови та склади міської Ради. Однак, незмінним лишилось життя більшості луганчан. Публічні обіцянки благополуччя ще й досі для багатьох з нас залишаються порожніми словами.

Моя мета — як людини, якій близькі інтереси, проблеми й устремління кожної сім'ї, — змінити політичні гасла і всім вже обридлі обіцянки на реальні перетворення до кращого для кожного луганчанина.

Економіка: ми направимо її на потреби міста.

— Доб'ємося поповнення міського бюджету за рахунок організації нових виробництв, збільшення кількості робочих місць й залучення інших джерел фінансування для потреб міського господарства;

— Забезпечимо ефективне використання бюджетних коштів за рахунок гласності, прозорості їх витрачання;

— Піднімемо з колін будівельників й виробників за рахунок залучення інвесторів і зміцнення ефективних власників. Для цього усунемо адміністративні й бюрократичні перешкоди. Не розділятимемо керівників і підприємців на «своїх» та «чужих»;

— Усунемо «зайві» ланки в системі управління. Скоротимо райдержадміністрації. Більше законних повноважень районним радам;

— Прозорість і відвертість аукціоні з розподілу землі в оренду. Дохід від цього тільки до бюджету, а не «до кишені» чиновників.

Міське господарство:

— Збалансуємо фінансування першочергових потреб по забезпеченню теплом, безперервної подачі гарячої, якісної холодної води.

— Від «латання дірок» до цільових, комплексних програм по відновленню матеріально-технічної бази житлово-комунального господарства міста:

1 етап — заміна центральних тепловодоносіїв.

2 етап — заміна комунікацій в підвалах багатоповерхових будинків і «хрущовках»

3 етап — установка автономного опалювання в «проблемних» будинках.

4 етап — заміна під'їзних стояків в тепловодозабеспеченні.

— Щорічне збільшення введення нового доступного житла за рахунок закінчення незавершеного будівництва, переобладнання гуртожитків й інших споруд з наданням квартир в першу чергу молодим сім'ям, чорнобильцям, афганцям і соціально незахищеним верствам населення.

— Зробимо наші зелені куточки, що поросли чагарниками й травою місцями відпочинку, об'єднавши для цього трудові, фінансові і матеріально-технічні ресурси підприємств і підприємців міста. Турбота про місто буде матеріально вигідною.

— Відновимо житлово-експлуатаційну службу в кожному кварталі міста. Співпрацюватимемо з товариствами співвласників багатоквартирних будинків і організаціями місцевого самоврядування.

Місто для людини — наша головна мета.

У цьому напрямі вважаємо необхідними:

— Виконувати в повному обсязі законні пільги ветеранам війни і праці, пенсіонерам, інвалідам, афганцям, ліквідаторам чорнобильської катастрофи.

— На протязі року раз і назавжди вирішити транспортну проблему міста, в тому числі для ветеранів війни і праці, інвалідів, студентів і школярів.

— Реалізувати державну програму охорони материнства і дитинства. Особлива увага — практичній охороні здоров'я. Узяти під опіку міської влади сім'ї, що мають дітей-інвалідів, неповні, багатодітні сім'ї, дітей-сиріт.

— Закласти фундамент системи стабільного підвищення зарплати і благополуччя працівників освіти, охорони здоров'я, культури і мистецтв.

— Розвиватимемо молодіжне підприємництво, студентське самоврядування. Запровадимо ефективну систему зайнятості молоді після закінчення школи і учбових закладів.

— Провести корінні зміни по ліквідації дитячої безпритульності, жебрацтва і старцювання.

— Створити умови для розумної організації вільного часу дітей і підлітків. Повернемо їм безкоштовні кімнати школяра, підліткові і спортивні клуби, спортивні зали й майданчики.

— Підвищити суспільну вагу діяльності правоохоронних органів і їх працівників. Забезпечити зміцнення правопорядку у всіх сферах життя.

— Організувати дієвий суспільний контроль за ходом приватизаційного процесу. Домогтися обов'язкового декларування доходів, власності і джерел їх походження.

— Консолідуватися з усіма політичними, суспільними силами, владними структурами, дії яких відповідають цій програмі і направлені на поліпшення добробуту луганчан та розвиток рідного міста.

Виконання цієї програми вимагає значного фінансового підкріплення.

З цією метою ми будемо домогатися віділеня цільових коштів для рідного міста від Кабінету Міністрів України, Верховної Ради та Президента України; забезпечимо жорсткий контроль за виконанням законів, особливо з питань сплати податків, зборів, використання за призначенням бюджетних коштів, а також ефективного використання земельних ресурсів міста — одного з основних видів прибутку.

Шановні луганчани!

Запевняю Вас у тім, що загальні принципи моєї передвиборчої програми будуть наповнені конкретними справами для кожного району міста, кожного виборця та його сім'ї. Глибоко впевнений, що виконання цієї програми цілком реально при Вашій активній підтримці.Тільки загальними зусиллями ми зможемо досягнути того, про що мріє кожен луганчанин: відродити своє місто, зробити його економічно розвинутим, чистим, зручним для проживання, безпечним та добрим.

Я та мої однодумці гарантуємо луганчанам доступну для людей, чесну, прозору та відповідальну міську владу.


Я, Рубан Євген Миколайович, народився 30 серпня 1951 року на станції Зоринівка Міловського району, Луганської області.

Громадянин України з 1951 року. Освіта вища. В 1980 році закінчив економічний факультет Комунарського гірничо–мателургійного інституту, інженер — економіст, та Київську вищу партійну школу в 1988 році.

В 1970 — 1972 роках проходив військову службу в лавах Радянської армії, в ракетних військах Київського військового округу. Після закінчення в 1970 році Кадіївського гірничого технікуму на протязі 12 років працював гірничим майстром, заступником начальника, начальником дільниці, начальником відділу, секретарем парткому шахтоуправління імені В.І. Леніна та шахти “Ленінка”, виробничого об?єднання “Луганськвугілля”. В 1983 році був обраний другим, потім в 1988 році першим секретарем Лутугінського райкому партії, головою Лутугінської районної Ради, головою райдержадміністрації. В 1994 році перший заступник начальника обласного управління Луганського облвиконкому. З 1996 року — на господарській роботі, директор підприємства, заступник генерального директора, директор з економіки державної ходінгової компанії “Луганськвуглепереробка”.

З 2002 року до 27 січня 2006 року помічник — консультант народного депутата України. З 30 січня 2006 року по цей час працюю заступником голови правління Закритого акціонерного товариства “Лугабудсервіс” з економіки. З 20 січня 2006 року безпартійний. На Україні проживаю з дня народження.

Одружений, маю трьох дітей.

Моя адреса: 91008, м. Луганськ, селище Дзержинського, вул. Яготинська, буд. 5.

Я, та мої родичі до судової відповідальності не притягались.


 
Другие материалы по теме:

22.03.2006, 20:20 Кандидаты в луганские мэры: Владимир Медяник

23.02.2006, 15:51 Программы кандидата на должность Луганского городского головы. Александр Паршин

22.03.2006, 21:01 Кандидаты на должность Луганского городского головы: Е. Бурлаченко