Новости Луганска и области

 



На главную
Происшествия

За вихідні в Луганскій області скоєно 330 злочинів, яких по “гарячих слідах” розкрито 233.

За минулу добу в області скоєно 330 злочинів, яких по “гарячих слідах” розкрито 233. Саме розкрито: 4 грабежі, 27 крадіжок чужого майна, у тому числі 7 квартирних. Виявлено 53 злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. В 19 дорожньо–транспортних пригодах травмовано 22 особи.

До Антрацитівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у будинку по вул. Червоних Партизан, знайдено два трупи власників будинку: гр-на 1932 р.н. та його дружини гр-ки 1930 р.н. з множинними ножовими пораненнями грудної клітини. У ході проведення розшукових заходів працівниками міліції карного розшуку затримано раніше засудженого гр-на 1963 р.н, якій підозрюється у скоєні цього вбивства. Як з'ясували правоохоронці, злочин скоєно у ході сварки, що виникла раптово під час спільного розпиття спиртних напоїв. З міста пригоди вилучено ніж.

У с. Білоріченському у квартирі одного з будинків на кв. Шевченко знайдено труп гр-ки 1963 р.н. Судові медики констатували, що жінка загинула від кровотечі у наслідок колото-різаного поранення грудної клітини. Працівниками міліції Лутугінського райвідділу в ході проведення розшукових заходів затримано співмешканця загиблої гр-на 1966 р.н., раніше судимого, який підозрюється у скоєнні вбивства. Як стало відомо у ході розслідування, злочин скоєно на ґрунті неприязних відносин.

До чергової частини Свердловського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у с. Новоборовиці у своєму будинку, розташованому по вул. Горького виявлено труп гр-ки 1954 р.н. з множинними переламами ребер. Оперативниками у ході розшуку затримали підозрюваного гр-на 1955 р.н. Злочин скоєно у стані алкогольного сп'яніння на ґрунті неприязних відносин.

До Стаханівського міськвідділу міліції звернувся по допомогу гр-н 1972 р.н. Він повідомив про те, що приблизно о 21-50 на вул. Фестивальній невідомий відкрито викрав у нього сумку с грошима у сумі 1025 гривень. Сищики карного розшуку затримали підозрюваного. Ним виявився гр-н 1987 р.н., не працює Правоохоронцями вилучені речові докази.

До Краснолучського міськвідділу міліції звернулась гр-ка 1924 р.н. Пенсіонерка повідомила, що з її будинку, розташованому по вул. Серафимовича невідомий зловмисник відкрито викрав 800 гривень. У ході проведення розшукових заходів правоохоронцями викрито гр-на 1990 р.н., який затриманий за підозрою у скоєнні грабежу.

У м. Лисичанську до чергової частини міськвідділу міліції звернувся гр-н 1967 р.н. Він повідомив про те, що з подвір'я його будинку невідомий відкрито викрав кольоровий метал на загальну суму 100 гривень. Сищики карного розшуку у ході проведення оперативних заходів викрили та затримали підозрюваного гр-на 1968 р.н.

Працівниками карного розшуку Кіровського міськвідділу міліції у квартирі одного з будинків по вул. Жовтня у гр-на 1981 р.н. виявлено та вилучено 3 електродетонатори. Вилучення наркотиків.

Оперативниками ВБНОН Краснодонського міськвідділу міліції у ході проведення розшукових заходів у квартирі одного з будинків по вул. Кошового, у гр-на 1980 р.н. виявлено та вилучено 1 кг 878 гр. маріхуани.

Оксана Масловська


 
Другие материалы по теме:

04.12.2006, 11:02 У семейной пары в Луганской области изъяли 2 килограмма марихуаны