Новости Луганска и области

 



На главную
Происшествия

27 листопада в Луганській області скоєно 137 злочинів,з яких по “горячих слідах” розкрито 99

За минулу добу в області скоєно 137 злочинів,з яких по “горячих слідах” розкрито 99. Саме розкрито: 9 грабіжів, 10 крадіжок чужого майна, у тому числі 5 квартирних. Виявлено 20 злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків. В 5 дорожньо–транспортних пригодах травмовано 8 осіб.

До чергової частини Первомайського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у м. Золоте виявлено труп гр-на 1969 р.н. з ушкодженнями голови. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку затримали підозрюваного гр-на 1983 р.н. Як з’ясували правоохоронці, злочин скоєно під час сварки на ґрунті неприязних відносин.

Працівники Краснодонського міськвідділу міліції викрили кримінальну діяльність трьох вуличних грабіжників. 27 листопада о 19-30 до чергової частини міськвідділу міліції звернулася гр-ка 1947 р.н. із заявою про те, що у місцевому парку троє невідомих відкрито викрали у неї сумку с грошима у сумі 20 грн. Через чверть години до цього підрозділу по допомогу звернулась гр-ка 1980 р.н. Жінка повідомила, що на кв. Радянському троє невідомих нападників відкрито викрали в неї сумку з грошима у сумі 18грн. В ході проведення розшукових заходів міліціонери патрульної служби затримали трьох осіб: гр-на 1989 р.н, гр-на 1991 р.н. та гр-на 1991 р.н. Вони обґрунтовано підозрюються в скоєнні грабежів. Речові докази вилучено. Правоохоронцями проводиться перевірка.

Сищиками Лисичанського міськвідділу міліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що 21 листопада біля будинку на кв. Дружби народів, двоє раніше судимих гр-н 1985 р.н., 1985 р.н. відкрито викрали у гр-на 1991 р.н. мобільний телефон, 25 грн та аудіоплеєр з касетами. На сьогодні правоохоронці затримали зловмисників, телефон вилучено.

Слідчі Кам’янобрідського райвідділу міліції у ході розслідування кримінальної справі, з’ясували що гр-н 1989 р.н. раніше судимий, у м. Старобільську на провулку Партизанському відкрито викрав у жінки 1972 р.н. 380грн, золотий ланцюжок, золоту обручку, ланцюжок з кулоном та сережки із срібла. Зараз зловмисник знаходиться в ІТТ за скоєння іншого злочину.

До чергової частини Ленінського райвідділу міліції звернулася гр-ка 1965 р.н. Жінка повідомила про те, що о 16-00 по вул. Луганської правди обласного центру у її сина 1996 р.н., учня СШ, невідомий відкрито викрав мобільний телефон. Дільничні інспектори міліції по „гарячих слідах” викрили та затримали підозрюваного. Їм виявився слюсар одного з заводів міста, гр-н 1989 р.н. Викрадений телефон вилучений правоохоронцями.

Оксана Масловська


 
Другие материалы по теме: