Новости Луганска и области

 



На главную
Главные новости

Всеукраїнська акція “Дні дитинства” допоможе школярам області підготуватися до навчального року

Всеукраїнська акція “Дні дитинства” допоможе школярам області якнайкраще підготуватися до початку нового навчального року. Вона проводиться на Луганщині наприкінці серпня в області третій рік поспіль з ініціативи громадської організації спілки перукарів України та об’єднання работодавців “Всім миром”. Організатори акції “Дні дитинства” мають за мету допомогти дітям розпочати шкільне навчання з гарним настроєм, надати дітям та їх батькам певну фінансову та моральну підтримку, залучивши до цієї справи підприємства торгівлі, побутового обслуговування, громадського харчування.

Як повідомляє управління торгівлі та побутового обслуговування населення облдержадміністрації, у рамках акції “Дні дитинства” підприємства-учасники 30-31 серпня обіцяють безкоштовно надати перукарські послуги всім клієнтам до 14 років. Підприємства громадського харчування у ці дні планують організувати святкове обслуговування для дітей за спеціальними цінами та наданням блюда-подарунка дітям до 14 років. З 15 серпня по 1 вересня з дитячими знижками працюватимуть фотосалони, хімчиски та пральні. Спеціальні знижки на дитячі речі та канцелярські вироби діють в остання два тижня серпня на торгівельних підприємствах, що беруть участь в благодійній акції “Дні дитинства”. За даними обласного управління торгівлі, тільки в Ленінському районі Луганська в акції беруть участь 15 підприємств. В Лисичанську магазин “Дитячий світ” організував шкільний базар, де можна придбати шкільні товари за цінами нижче ринкових. Благодійна акція на підтримку школярів Луганщини відбудеться і в інших містах та районах області. Крім того, цього року до проведення акції “Дні дитинства” приєдналися медичні заклади області. Вони проводять просвітницькі заходи щодо запобігання захворювань серед школярів.


 
Другие материалы по теме:

28.08.2003 270 тысяч школьников области сядут за школьные парты с началом учебного года

10.07.2003 На базе Луганского института культуры и искусств открыт новый факультет - социокультурной деятельности Киевского университета культуры и искусств

10.07.2003 Воспитанники Перевальской колонии для несовершеннолетних приняли участие во Всеукраинском фестивале среди несовершеннолетних осужденных «Червона калина»